Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Aventurin
Lad eventyret begynde

Med aventurin omkring dig må du forvente uventede overraskelser, velstand og eventyr.  Læs mere
"Lykke er ikke et mål, vi når for enden af livets vej,
det er selve den måde, vi lever vores liv på. "Aristoteles

Fysisk og Kemisk

Aventurin tilhører kvartsfamilien og findes i mange farver. Blå, grøn, gul, orange, rosa og rød. Farverne får aventurinen fra de inklusioner den har, altså de mineraler der findes i krystallen. Den kemiske formel er SiO2 (Siliciumdioxid)

Psykisk

Den mest almindelige farve på aventurin er grøn; det bruges primært i hjertechakraet til både at aktivere og rense. Det er også en fremragende beskytter af hjertechakraet, der giver et skjold til at blokere indgangen fra dem, der ønsker at "tappe-ind" og bruge energien fra en anden. Aventurin sørger for afbalancering af de mandlige / kvindelige energier, forbedrer kreativiteten, supplerer motivation i aktiviteter og øger den "banebrydende" ånd. Det styrker også ens beslutsomhed, forstærker deres lederskabskvaliteter og er en villig deltager i instinktiv handling. Det letter balancering og tilpasning af de intellektuelle, følelsesmæssige, fysiske og auriske kroppe.
Aventurin er blevet brugt i ritualer af medicinhjulet, for at vise åndens vejledninger forbindelsen med hjertets helbredende lys. I disse ceremonier holdes krystallen i hjertet af hver deltager omkring medicinhjulet; det er blevet rapporteret, at deltagerne under kontakt med åndeguiderne har følt en "skylle af kærlighed" falde omkring dem.

Vibrerer mad tallet: 3.
Astrologisk stjernetegn: Vædder

Andre farver på aventurin er følgende:
Blå aventurin styrker din ansvarsfølelse og dit fundament.
Gul og orange aventurin bringer tankerne til ro og giver dig følelsen af bare at være OK.
Rosa aventurin balancere energilegemerne, mentalt, emotionelt og åndeligt
Rød aventurin giver dig fornemmelsen af at du kan opnå hvad som helst.

Oprindelse

Afrika, Brasilien, Indien, Nepal, Norge, Rusland, Spanien

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om chalcedon.dk

chalcedon.dk er en informationsside hvor viden om chalcedon og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis chalcedon til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb chalcedon som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at chalcedon er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe chalcedon direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser