Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Ametyst

Ametyst er en "sten af spiritualitet og tilfredshed". Det letter transmutation af lavere energier til de højere frekvenser på både det åndelige og æteriske niveau.  Læs mere
"Der er ingen vej til glæde. Glæde er vejen."Buddha
Ametyst er en art af kvarts, der forekommer mange steder i verden enten i krystallinsk eller massiv form. Den tilknyttede farve spænder fra dyb lilla til bleg lavendel. Tilstedeværelsen af mangan i klar kvarts producerer ametyst, mens yderligere mængder af jernindhold varierer den lilla farve. De dybeste ametystfarver forekommer i krystaller fra Uruguay, Sibirien, Afrika og Colorado. Den mest almindelige forekomst er en medium lilla farve, der findes i Brasilien.

Dobbelt terminerede krystaller fra Vera Cruz forekommer i den lyse ametystfarve. Det siges, at denne type giver en øjeblikkelig Beta-tilstand. Derudover tilvejebringer den stimulering af halschakraet og giver derefter en beroligende virkning - stimulerer hjertechakraet og giver derefter en beroligende effekt. Og stryger man det, giver det energiemission. Placering på armen sørger også for ro. Dobbelt terminerede krystaller fra lokaliteten Brandenberg i Sydafrika forekommer i en meget dyb ametystfarve (til tider med fantomer).

Den meget blege lavendelfarvede ametyst er fundet i Oregon. Konfigurationen er ganske mærkbar på grund af de tre store og tre små sider. Elestial ametyst, sommetider kombineret med røgkvarts, er fundet i Montana og Brasil; de udviser egenskaberne ved det elestiale og af ametyst og / eller røgkvarts.

Ametyst er repræsentativt for principperne for komplet metamorfose. Det afbalancerer de intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske legemes energier og giver en klar forbindelse mellem jordplan og de andre verdener. Det renser auraen og stabiliserer og transmitterer al dysfunktionel energi, der findes i kroppen. Ametyst skaffer også stabilitet, styrke, tilskyndelse og fred; freden er den perfekte fred, der var til stede før fødslen. Det er også en "meditationssten", der er fremragende til at lede energien til ro og fred for at hjælpe en med at komme ind og bevare tilstanden.

Ametyst åbner og aktiverer kronechakraet. Det siges at have været en af stenene, der blev brugt i ypperstepræstens brystplade. Ametyst kan bruges til at beskytte mod psykiske angreb; energien fra angrebet, der overføres til universet efter dets omdannelse til positiv, kærlig energi.

Ametyst bringer energi af sindsro og afslapning, mens det tilskynder til retfærdighed i beslutninger og forbedrer evnen til at styre ethvert og alt ansvar. Det forbedrer samarbejde og co-effektivitet mellem de mentale, fysiske og følelsesmæssige legemer, mellem de fysiske og åndelige verdener, og under aktiviteter i denne verden giver det "fornemmelsen" af sund fornuft og opmuntrer til fleksibilitet i beslutninger, det kontrollerer temperament ved at give en beroligende indflydelse, mens uproduktive og uvenlige vibrationer fjernes. Det siges også at det hjælper erhvervslivet med at blomstre. Det hjælper med assimilering af nye ideer. Ved at holde, bære eller bruge ametyst, kan man huske og anvende utal af måder, der kan bruges til at overvinde alle krystalliserede / stationære områder inden for ens fysiske form, intellektuelle aktiviteter, følelsesmæssige holdninger og bevidsthedstilstand.
Ved at rette kærlighed til ametystens struktur øges energien ved hjælp af størrelsesordrer og returneres til det område, hvor ametysten befinder sig. Bevidst at holde ametysten tillader en at aktivere energien til at frembringe tilpasning af energilegemerne, samtidig med at der tilvejebringes stimulus til at rette op på sammenhæng mellem aspekterne af årsag og virkning.

Ametyst muliggør endvidere integration af årsag og virkning, hvilket giver indsigt i, hvilken del af det aktualiserede selv kræver ombygning for at lette ændring mod den ultimative tilstand af perfektion. Ametyst har siden historiske tider været brugt til at tilskynde og støtte nøgternhed. Det er en fremragende sten for en, der forsøger at finde frihed fra vanedannende personligheder (sig selv eller en anden).

Ametyst er også nyttigt i en debat situationen, hvilket giver fordel for ametystens indehaver. Fordelen opnås gennem åndelig indsigt kombineret med intellektuelt ræsonnement.

Ametyst er tidligere blevet brugt til behandling af søvnløshed og til at lindre smerter fra hovedpine og andre lidelser.

Vibrerer med tallet: 3.
Astrologisk stjernetegn: fisk, jomfru, vandmand og Stenbuk

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om chalcedon.dk

chalcedon.dk er en informationsside hvor viden om chalcedon og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis chalcedon til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb chalcedon som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at chalcedon er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.


Om hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra hjertechakra.dk. Du kan købe chalcedon direkte her, eller på www.hjertechakra.dk.


Besøg krystalbutikken Celestial i Valby

Celestial er den lille unikke krystalbutik i 2500 Valby, København. Den ligger kun 1 minuts gang fra Valby station og 2 minutters gang fra Spinneriet hvor der er gode parkeringsmuligheder med 2 timers gratis parkering.

Adressen er:

Valby Tingsted 6
2500 Valby.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser